27 de noviembre de 2008

Trivial BG

Em sento igual que després de veure la correcció d’un examen de càlcul amb vàries variables. Tots sabeu a què m’estic referint..
Avui han sortit les respostes del trivial del Baldur’s Gate, organitzat a clandlan.net pel 10 aniversari del joc. Consistia en 10 preguntes que plantegerien al foro, una cada dia. Es tractava de respondre-les per missatges privats, amb 24 hores de temps. Les preguntes eren de tota la saga, però la saga oficial, sense mods ni coses rares..
Jo vaig participar, pensant que era el més freak amb el tema i que ningú em podria guanyar.. però bé.. ¿sabeu allò que es diuen que sempre hi ha algú per sota o per sobre teu?? Doncs és ben cert. Avui he descobert que hi ha gent molt més malalta que jo sobre el Baldur’s Gate. Ja us avanço que he tret 8 sobre 10, una puntuació baixíssima per un jugador com jo, i que per tant he perdut perquè tot i que encara no hagin dit el guanyador, sé que hi ha algun “esser” que ha acertat les 10.
A continuació us posaré les 10 preguntes amb les 10 respostes i us diré les 2 que jo he fallat.

Primera pregunta: ¿Cuál es el primer NPC de la saga que se puede unir al protagonista?
Aquesta era molt fàcil. Era només per entrar en joc. Qualsevol persona que hagués jugat al Baldur’s Gate 1 durant no més de 10 minuts la podria respondre. Es tracta de la Imoen.

Segunda pregunta: ¿Con qué objeto podremos conversar sin que ello implique que estamos locos?
Aquesta també era fàcil per a qualsevol jugador.. S’estaven referint a una famosa Espasa que té la característica de que parla. La resposta era la Lilarcor.

Tercera pregunta: ¿Qué enemigo es inmune a todos nuestros ataques mientras no destruyamos su corazón?
Per poder contestar aquesta pregunta havíem d’haver jugat al BG2 Throne of Bhaal. La veritat és que si havíem jugat, també era una pregunta fàcil (tranquils que ja vindran les xungues). L’enemic que ens pregunten és el Yaga Shura, un gegant que hem d’assassinar perquè és un dels fills de Bhaal. Per matar-lo hem de destruir el seu cor prèviament.

Cuarta pregunta: ¿Qué dos hechizos podemos usar para protegernos del efecto mortal de Dedo de la Muerte?
Aquesta pregunta era una mica més complicada que les altres, però no per mi ja que sempre m’he passat el Baldur’s amb hechiceros xD!! Jo vaig contestar Guarda de la Muerte e Inmunidad a Conjuros però hi ha molts més.

Quinta pregunta: ¿Cómo se llama el personaje que aparecía en BG1 para sustituir a un personaje en los diálogos cuando no se encontraba presente?
¿??¿¿¿???¿?¿? Això és el que em va passar quan vaig llegir la pregunta. Aquí és on se’m -----. Bé, simplement us dic que la resposta era Biff el suplente. No intentaré explicar-vos qui és aquest tiu i quan apareix perquè jo a hores d’ara encara no ho sé.. Aquesta era una pregunta de molt, molt nivell.

Sexta pregunta: ¿Qué peculiar objeto podemos conseguir entregando una armadura y un ídolo a un fantasma?
Aquesta pregunta era de freak, però com que jo soc un freak, amb 0,23349 segons vaig contestar: la Espada Vampírica. Fins i tot us podria dir de quina armadura, de quin ídolo i de quin fantasma ens estant parlant xD!!

Séptima pregunta: ¿Quién dijo "¡Música para mis oídos! Cada minuto nace un nuevo cliente y poco después un palurdo. ¿Qué es lo que quieres?"?
Aquesta pregunta no és tant difícil com sembla. Saber quin personatge diu una frase concreta sembla molt xungo. Però aquesta, la diu el venedor de la tenda més famosa de tota la saga del Baldur’s i, quan hi has anat 50.000 vegades a comprar-li coses i t’has tragat 50.000 vegades les seves frases, aquesta pregunta es converteix en fàcil. Aquest venedor es el famós Ribald, que per cert, li podem mangar un anell de regeneració que porta a sobre…(no m’he pogut aguantar de dir-ho)

Octava pregunta: ¿Cómo se llaman los cuatro duques de Puerta de Baldur al principio del juego?
Us seré sincer: no en tenia “NI DEA”. Però hi ha una cosa que es diu Wikipedia que em va salvar. La Wiki deia que eren: Eltan, Entar Escudo de Plata, Belt i Liia Jannath. I tenia raó.. Aquesta també era una de les difícils, però personatges d’una altra dimensió la van respondre sense mirar la Wikipedia ni el joc!!

Novena pregunta: ¿A qué personaje de Reinos Olvidados nos encontramos en BG1 y BG2 ToB pero no en BG2 SoA?
Aquesta és la segona pregunta que vaig fallar, juntament amb la de Biff el suplente. A més creia que l’havia acertat! És aquí on ens trobem amb la màxima coincidència amb els exàmens de càlcul. Jo, i pràcticament tothom, vam pensar que es tractava de Elminster, un pallo que et trobes espontàniament en el joc i que et diu quatre tonteries. Però vam caure com a mosques a la trampa ja que, atenció: resulta que si que apareixia en el BG2 SoA durant una missió opcional que nomes la podies fer si portaves en el grup a la Jaheira i a sobre apareixia amb el nom canviat!!(no amb Elminster sinó que amb Terminsel) Bé… sense comentaris. La resposta correcta era Volo. És un tiu que està en una taberna de BG1 i en una altra de BG2 ToB… L’individu que ha acertat aquesta és el guanyador. Això ja ho diu tot.

Décima pregunta: ¿A quién le dedicaron BG2 SoA los desarrolladores?
Aquesta era molt fàcil per ser la 10. Es tractava de Daniel Walker, un dels pesos pesants del joc que va morir. La pregunta era molt fàcil perquè a la primera pàgina del manual del BG2 SoA surt aquesta dedicatòria.

I això és tot. Penseu que cada dia el Baldur’s no compleix 10 anys.

4 Celuloides han comentado:

josesoyo dijo...

Ò_Ó
¡¡¡¡si nuestro compañero _loop_ sigue vivo en la blogosfera!!!!

Pos eso, que vicio llevas por los juegos en 2D eres peor que io con el ff2 o el *******...

Ruro dijo...

Por dios necesito saber tu posición en el ranking de frikis del BD!! >_< yo confiaba en ti!!! XDDDD

Icarus dijo...

apostamos por tí y perdimos dinero, ahora lo vas a pagar!!

Unknown dijo...

Uooooo Volo es mi ídolo! Tengo tres de sus guías! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD